Onze diensten

Dakwerken

Dakwerken Enzovoort is specialist op het gebied van algemene dakwerken. U kan op ons rekenen voor hellende daken, platte daken, nieuwbouw of renovatie, isolatiewerken, veluxramen, schoorsteenrenovatie, plaatsen van flexibele pijpen, enz.

Lees meer...

Isolatiewerken

Plaatsen van isolatie tussen spanten en de dakbedekking is specialistenwerk. Daarom is het steeds aan te raden te kiezen voor een specialist. Een goed geïsoleerde woning heeft ook onmiddellijk een positief effect op uw energiefactuur.

Lees meer...

Schrijnwerk

Naast dak- en gevelwerken zijn wij ook een schrijnwerkerij met liefde voor het vak. Dit resulteert in het maken van modern en klassiek timmer- en schrijnwerk bij zowel nieuwbouw als renoveren of uitbreiden van uw woning. Altijd op maat van uw wensen

Lees meer...

Lood, zink & Koperwerken

Bij dakwerken Enzovoort zijn wij gespecialiseerd in zink of koperwerken. Zowel Renovaties als nieuwbouwprojecten worden steeds van a tot z besproken met de klant. Afwerking van uw dak is afhankelijk van uw specifieke wensen.

Lees meer...

Gevelbekleding

Dakwerken Velleman doet ook gevelbekledingen in de meest uiteenlopende materialen. Houten bekledingen, gevelplaten, diverse kunststofbekledingen, isolatiemateriaal en buitengevelisolatiesystemen. Met alle nodige toebehoren.

Lees meer...